Aktuāli karjeras pasākumi izglītībā 2024./2025.m.g.

Sociālās uzņēmējdarbības nedēļa.

Jau sesto gadu tiek organizēta Sociālās uzņēmējdarbības nedēļa, kas šogad norisināsies no 14. līdz 18. oktobrim. Sociālās uzņēmējdarbības nedēļā notiks vairāki pasākumi, kuru mērķis ir veicināt izpratni par sociālo uzņēmējdarbību un attīstības potenciālu, un viens no pasākumiem ir īpaši veltīts jauniešiem.

16. oktobrī plkst.18.00-19:40 notiks tiešsaistes pasākums “Izzinām sociālo uzņēmējdarbību kopā!”.

Aicinām Jūs dalīties ar šo iespēju, pārsūtot ziņu ar elektroniskā pasta starpniecību vai izplatot plakātu par pasākumu pie ziņojuma dēļa Jūsu izglītības iestādē.

Pieredzes stāstos dalīsies divi sociālo uzņēmumu pārstāvji – “Visas Iespējas” dibinātājs un vadītājs Gustavs Mārtiņš Upmanis un “Zvaigznāja komanda” projektu vadītāja Aleksandra Vdovenko. Pasākumu moderēs “RADIO TEV” ētera personība un sociālo tīklu satura veidotājs Lauris Zalāns. Lai pārbaudītu jauniegūtās zināšanas un savu izpratni par sociālo uzņēmējdarbību, pasākuma noslēgumā tiks organizēta viktorīna. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņems dāvanu kartes no sociālā uzņēmuma “DEKOLSERVISS”.

Lai pieteiktu savu dalību, aicinām vidusskolu, augstskolu, tehnikumu un koledžu audzēkņus vecumā no 15 līdz 24 gadiem aizpildīt elektronisku pieteikuma anketu

līdz 12. oktobrim: https://ej.uz/pasakums-jauniesiem !

Pasākuma programmu iespējams apskatīt pielikumā.

Uz tikšanos 16. oktobrī!

Ar cieņu

Antra Adiene

Junior project manager, Olsen+Partners